|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
|
Dobry niezależny warsztat mechaniczny w okolicach Poznania |
| Autor |
Wiadomość |
Przemko
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: TCe 130
Wersja: Prestige
Rocznik: 2021
Wiek: 52 Dołączył: 03 Maj 2019 Posty: 18 Skąd: wielkolpolskie
|
Wysłany: 2021-12-03, 20:00 Dobry niezależny warsztat mechaniczny w okolicach Poznania
|
|
|
| Mam pytanie do innych użytkowników Dusterów. Otóż szukam dobrego warsztatu specjalizującego się w obsłudze serwisowej i ewentualnych naprawach. Chodzi o dobrego mechanika znającego się na autach z grupy Renault, Dacia. Chodzi mi o to, że po skończeniu gwarancji chcę zrezygnować z obsługi w ASO ( ze względu na ceny no i umiejętności Panów z ASO ). Chodzi o warsztat z okolic Poznania lub Leszna bo w tych okolicach mieszkam. Zna ktoś kogoś takiego ? Jakby co to dajcie namiary w odpowiedziach do mojego postu. |
_________________ Już jest Dacia |
|
|
|
|
Kopsztor5
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110KM
Wersja: Prestige
Napęd: 4x2
Rocznik: 2017
|
Wysłany: 2025-01-31, 12:35
|
|
|
| Sam osobiście nie podpowiem, bo niestety nie mam fachowca, któremu w 100% bym zaufał, ale może w międzyczasie kogoś znalazłeś i mógłbyś z czystym sumieniem polecić? Wiesz, nawet nie chodzi o ceny- zapłacę uczciwie i wiadomo, że każdy musi zarobić, chodzi o to, aby taki mechanik zajął się samochodem jak swoim. Będę wdzięczny za namiar. Pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|